JulieHei! Jeg heter Julie Seland, er 18 år, og skulle egentlig gått siste året på medier og kommunikasjon nå (men sluttet, og tar det heller opp igjen når jeg eventuelt blir litt friskere). Jeg er veldig glad i medier og kommunikasjon, og spesielt foto og journalistikk. Vi har også film, radio, og slike andre mediefag, men det er jeg ikke spesielt flink til. Jeg bor i en liten by i Telemark, og har nettopp flyttet sammen med venninnen min, Hedvig. 

Jeg skal hovedsaklig blogge om min hverdag med bulimi og anorektiske tendenser. Om jeg får på plass kameraet mitt kommer jeg også til å poste bilder jeg tar. Jeg er for øyeblikket i begandling i Tønsberg. Det er en dagavdeling, og jeg må pendle cirka 3 timer hver dag. Dyrt og upraktisk, så jeg håper på å få tilbud om noe annet veldig snart. Og siden jeg at på til flytter til Danmark i januar, har jeg litt dårlig tid. 

Grunnen til at jeg velger å begynne å blogge er fordi jeg, etter en bedre periode, har fått ganske store tilbakefall. Dette skal bli min behandlingsdagbok, og jeg skal jobbe for et liv uten sykdom.

,

Jente på 18, med livet på vent. Jobber mot anorektiske tanker
og bulimiske handlinger.

Meny

profil - ask - twitter

Kategorier

Arkiv

hits